Η Αναστασία Τσέρου αποδέχεται την υποψηφιότητά της με δικαιολογίες

Σε αυτή τη φάση του Survivor είμαι η μόνη που αγωνίζομαι οπότε θα το θεωρούσα άδικο να βγει υποψήφια μία από τις υπόλοιπες κοπέλες…

Στον τάκο του Survivor βγήκε η Αναστασία Τσέρου από την μπλε ομάδα και θα πρέπει να δοκιμάσει, για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις της, προκειμένου να μην αποχωρήσει σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, αν και το βράδυ της Τρίτης ένιωσε ξενερωμένη 100% με την υποψηφιότητα της, κατά δική της δήλωση, λίγες ώρες αργότερα η γοητευτική παίκτρια των Μπλε εξήγησε στην κάμερα του Survivor τους λόγους για τους οποίους… δίκαια βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσέρου εξομολογήθηκε πως » στο χθεσινό συμβούλιο, έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα, ανάμεσα σε μένα, την Σταυρούλα και τη Χρύσα αποφασίσαμε να ψηφιστώ εγώ. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση ήταν και το πιο «δίκαιο» γιατί η Χρύσα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό οπότε θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί στο 100% τον εαυτό της ενώ δεν έχει αγωνιστεί καν. Για τη Σταυρούλα έχουμε αποφασίσει, τόσο ο γιατρός όσο και εμείς σαν ομάδα, να την προστατεύσουμε παίρνοντας μέχρι και πέναλτι για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται καλύτερα το γόνατο της. Σε μένα εμφανίζονται κάποιοι τραυματισμοί αλλά σε αυτή τη φάση είμαι η μόνη που αγωνίζομαι οπότε θα το θεωρούσα και άδικο να βγει υποψήφια μία από τις υπόλοιπες κοπέλες».

«Πείραξε τους Κόκκινους το γεγονός ότι δεν ψηφίστηκε η Χρύσα, παρόλα αυτά, εάν ψηφιζόταν η Χρύσα, πάλι θα τους πείραζε επειδή είναι τραυματίας. Εγώ προσωπικά ψήφισα την Αναστασία και ο λόγος είναι ότι έχω δει την Χρύσα ότι ζορίζεται πάρα πολύ και δεν θεωρώ ότι υπερβάλει με τον πόνο. Πραγματικά την έχω δει ότι πονάει οπότε θα ήταν λάθος από μένα να την ψηφίσω, την θεωρώ και φίλη μου και δεν μπορεί να δώσει το 100% του εαυτού της» τόνισε, εν συνεχεία, ο Τζέιμς Καφετζής.

«Οπότε σαν μόνη επιλογή είχε μείνει η Σταυρούλα και η Αναστασία. Η Σταυρούλα είναι πολύ κοντά σε μένα, όπως και γω πολύ κοντά σε εκείνην, οπότε δεν μπόρεσα να την δώσω υποψήφια και επέλεξα την Αναστασία» πρόσθεσε ο πολυσυζητημένος παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor δικαιολογόντας και εκείνος το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού.

Διαβαστε Ακομη

Η πίεση της ηλικίας και του βάρους: Η αντίληψη της νεότητας στην Ελλάδα

Ανατροπή στο Survivor: Τέσσερις υποψήφιοι νέοι παίκτες