Η Φωτεινή Δάρρα μιλάει για την Τζένη Βάνου: Η θλίψη της για την ανάγκη να εργάζεται σε μίνι μάρκετ

“Το Ζάρι δεν είναι του γούστου μου, αλλά στηρίζω την ελληνική επιλογή”, είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε συνέντευξη Φωτεινή Δάρρα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ απάντησε και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι.

“Θα κάνω παραστάσεις αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου στις 5, 6, 7, 8 Απριλίου στο Half Note. Την γνώρισα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε στη Νέα Σμύρνη. Όταν σκέφτομαι την πρώτη μας συνάντηση με την Τζένη Βάνου αισθάνομαι χαρά γιατί συνάντησα έναν μύθο αλλά και θλίψη που αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην έχοντας μίνι μάρκετ. Τώρα που είμαι μητέρα καταλαβαίνω όταν έχεις να προσφέρεις στα παιδιά σου, κάνεις τα πάντα. Όταν είσαι νέος τα έχεις όλα και νομίζεις ότι δεν τα έχεις όλα και όταν μεγαλώνεις έχεις λιγότερα αλλά αισθάνεσαι ότι έχεις πιο πολλά”, είπε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

Η Φωτεινή Δάρρα είπε στη συνέχεια: “Καλλιτεχνικά, οι μεγάλες στιγμές μου ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η έναρξη της Eurovision, η επαφή με τη Μοσχολιού, με τη Βάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο. Οι μεγάλες σχέσεις μου με καθόρισαν, καθώς και όταν έφυγε η μαμά μου πριν 1,5 χρόνο ένιωσα ότι ωριμάζω. Όταν γέννησα την κόρη μου και όταν έχασα τη μητέρα μου έχασα ένα αποκούμπι. Ο πατέρας μου είναι 93 ετών και έρχεται στο σπίτι και μένουμε μαζί”.

Κλείνοντας, η Φωτεινή Δάρρα ανέφερε: “Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι του γούστου μου αλλά υποστηρίζω την ελληνική επιλογή”.

Η αστρονομική αξία της πόρτας που έσωσε την Ρόουζ στον Τιτανικό

Η ανατρεπτική φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο beach bar λίγο πριν το εκδικητικό βίντεο