Η ανατρεπτική φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο beach bar λίγο πριν το εκδικητικό βίντεο

Το Tlive στο σημείο.

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφονται στο βούλευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα φέρονται να διαδραματίστηκαν στις 23 Ιουλίου του 2017. Τότε που στήθηκε, σύμφωνα με τις Αρχές, το revenge porn σε βάρος της Ιωάννας Τούνη από δύο άνδρες 36 και 42 ετών. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που παρουσίασε το T-live, στις 23 Ιουλίου του 2017, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μπροστά στην κάμερα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, πίνοντας, όπως γράφει η ίδια, βότκα με γνωστό ισοτονικό ποτό. Τότε, δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα διαδραματίζονταν λίγες ώρες αργότερα μέσα στο λευκό range rover του 36χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βούλευμα, κι ενώ το κέφι στο γνωστό beach bar της Χαλκιδικής είχε ανάψει, η Ιωάννα Τούνη, σε κατάσταση οξείας μέθης φεύγει μαζί με τον 36χρονο.

Η Ιωάννα Τούνη εκείνο το βράδυ ενώ βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης έφυγε από το γνωστό beach bar της Χαλκιδικής μαζί με τον κατηγορούμενο και πήγαν στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε απόμακρο σημείο δίπλα στο κατάστημα όπου συνευρέθηκαν ερwτικά.

Σε αντίθεση με την Ιωάννα Τούνη, κατά το βούλευμα, ο 36χρονος φαινόταν νηφάλιος στο βίντεο που φέρεται να τράβηξε ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του κατά την ερωτική πράξη της γνωστή influencer με τον 36χρονο.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του T-Live και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαναστασούλης φαίνεται πως γύρω από το beach bar υπάρχουν πολλά απόμερα και σκοτεινά σημεία. Σε ένα από αυτά ήταν σταθμευμένο και το θηριώδες τζιπ του 36χρονου όπου έλαβε χώρα η βιντεοσκόπηση της ερwτικής συνεύρεσης χωρίς να το γνωρίζει η Ιωάννα Τούνη.

πηγή

Η Φωτεινή Δάρρα μιλάει για την Τζένη Βάνου: Η θλίψη της για την ανάγκη να εργάζεται σε μίνι μάρκετ

Ο Θοδωρής Μαροσούλης συμβουλεύει την Ελεονώρα Μελέτη: Ας αφήσει την τηλεόραση αν το επιθυμεί