“Για να γλυτώσει ο νουνίτο”: Η Ιωάννα Τούνη πήγε τον 1,5 μηνών γιο της για βιοσυντονισμό, η εναλλακτική θεραπεία

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της νέας τους ζωής με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο γιος τους ήρθε στη ζωή στις αρχές του Γενάρη και η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζονται συνεχώς στιγμιότυπα με τον γιο τους στα social media, δείχνοντας μας την ολοκαίνουργια καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης το ζευγάρι πήρε το μωράκι του για εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η Ιωάννα Τούνη του έκαναν βιο-συντονισμό, ώστε να γλιτώσουν τους κολικούς που ταλαιπωρούν τα βρέφη.

Τι είναι, όμως, ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο, γυαλί, μάρμαρο, χρυσός, κύτταρο, ιστός, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά.

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+. Χρησιμεύει πολύ στην καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μας (ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, λεμφικό, καρδιαγγειακό κ.α.). Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα. Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους και έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Γολγοθάς για τη Φωτεινή Ντεμίρη: Ξεκίνησα στα 7 τις εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Δε θέλω να μιλώ γι αυτό”

Έγινε αγνώριστη στα 64 της: Η Καίτη Φίνου είπε αντίο στο ξανθό και έκανε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της