Ο Θοδωρής Μαροσούλης συμβουλεύει την Ελεονώρα Μελέτη: Ας αφήσει την τηλεόραση αν το επιθυμεί

Η πένα και το μυαλό της Ελεονώρας είναι σπάνια και δεν το λέω επειδή είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ξέρω πόσους τέτοιους μπορεί να έχουμε, οι οποίοι να μπορούν να το κάνουν αυτό. Και ξανά λέω, δεν το λέω επειδή είναι η γυναίκα μου. Το κορίτσι αυτό έχει άστρο” δήλωσε ο Θοδωρής Μαροσούλης εκφράζοντας τον θαυμασμό του στη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον ιστότοπο του gossip tv και στην Κατερίνα Ζαζάνη. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαδικασία που ακολουθεί για να ανέβει μία θεατρική παράσταση και τη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη.

Πώς αποφασίζει ο επιχειρηματίας ποια παράσταση θα ανεβάσει; Η διαδικασία ποια είναι;

Εξαρτάται από τον παραγωγό. Κάθε παραγωγός δουλεύει με διαφορετικό τρόπο. Συνήθως γίνονται προτάσεις από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και ως προς το έργο και ως προς τον θίασο και ο παραγωγός αναλαμβάνει τις συμφωνίες, τα κόστη και τα σχετικά. Άλλες φορές πάλι, ο παραγωγός μπορεί να εμπλέκεται περισσότερο στην επιλογή του έργου, να διαβάζει και ο ίδιος έργα, να επιλέγει ή να απορρίπτει, ενώ μπορεί να έχει λόγο και στο καστ. Από τη στιγμή που σε μία παραγωγή θα κλείσουμε τον θίασο, μετά εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου στο 101% να κάνουν τη δουλειά τους και κάποια στιγμή απλά μπαίνω και βλέπω πρόβα. Κανένας δεν θέλει να κάνει αποτυχία και πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά.

Ποια άλλα πρόσωπα συμβουλεύεστε;

Την αγαπημένη μου γυναίκα, αυτή τη μοναδική προσωπικότητα, που πάντα τη ρωτάω και παρόλο που στο τέλος πάντα μου λέει «εσύ ξέρεις», εγώ τη ρωτάω. Όνειρό μου και επιθυμία μου είναι κάποια στιγμή να μπορέσει να εμπλακεί πιο ενεργά με τις παραγωγές. Προς το παρόν επιλέγει και δίνει χώρο και χρόνο ακόμα στη τηλεόραση, αν και της έχω ζητήσει πολλές φορές, αν το νιώσει και η ίδια, να την αφήσει. Μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Η Ελεονώρα έχει άποψη, έχει απήχηση, μεταφράζει έργα σε πολλές γλώσσες. Η πένα και το μυαλό της Ελεονώρας είναι σπάνια και δεν το λέω επειδή είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ξέρω πόσους τέτοιους μπορεί να έχουμε, οι οποίοι να μπορούν να το κάνουν αυτό. Και ξανά λέω, δεν το λέω επειδή είναι η γυναίκα μου. Το κορίτσι αυτό έχει άστρο.

Πηγή εικόνας NDP


Διαβαστε Ακομη

Η ανατρεπτική φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο beach bar λίγο πριν το εκδικητικό βίντεο

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Δώρας Χρυσικού: Από τις κρίσεις στη διπλωματία