Η Συγκινητική Εξομολόγηση της Ζέτας για το Πρόβλημα Υγείας: “Θέλω να Στείλω Ένα Μήνυμα”

“Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες”.

Ένα ακόμη επεισόδιο του My Style Rocks παρουσιάστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τις συμπαίκτριές της η Ζέτα. Το θέμα της πασαρέλας ήταν “μητέρα σε παιδικό πάρτι” και όλες οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να κερδίσουν τις καλύτερες κριτικές και την υψηλότερη βαθμολογία.

“Θέλω να πω δυο πράγματα. Ναι, αντιμετωπίζω κάποια οικογενειακά προβλήματα. Ακούω τις σχολικές μου συμπαίκτριες να μιλούν για το αναστεναγμό μου… όταν βιώνουμε ψυχολογικές δυσκολίες, αυτές εκδηλώνονται και στο σώμα μας. Λυπάμαι αλλά δεν το κάνω επίτηδες, απλά το αντιμετωπίζω”, είπε αρχικά η παίκτρια του My Style Rocks.

“Και επειδή βιώνω αυτά, θέλω να πω σε κάθε μητέρα που αναθρέφει τα παιδιά της μόνη της… που κοιμάται μόνη της, ξυπνάει μόνη της και φέρει όλη την ευθύνη και την ανατροφή τους… να είναι περήφανη για τον εαυτό της και να αναθρέφει παιδιά που θα είναι ακόμη πιο δυνατά”, πρόσθεσε με συγκίνηση η Ζέτα.

“Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες με τα κορίτσια, αυτή η εκπομπή είναι για μένα ένας σωσίβιο. Θα με βοηθήσει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου, να βρω τον δρόμο μου, να γεμίσω τον χρόνο μου και να γίνω ακόμη πιο δυνατή”, εξομολογήθηκε η παίκτρια του My Style Rocks, σοκάροντας τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και την Κατερίνα Καραβάτου.

“Αισθάνομαι σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος και μερικές φορές αυτό με πλήττει στο στομάχι. Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες”, τόνισε η Ζέτα στο εορταστικό My Style Rocks.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αγκαλιά στο Instagram

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλάει για την αδικία προς δύο ηθοποιούς: Οι τύψεις του