Κόλαφος ο Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: «Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα…»

Το όνομα της Κάτιας Νικολαΐδου ήρθε στο προσκήνιο μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς πολλοί πίστευαν πως αυτή ήταν η μητέρα του άτυχου αγοριού.

Ωστόσο, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετά χρόνια πριν και ο Οδυσσέας Σταμούλης προχώρησε στην προσωπική του ζωή, αποκτώντας παιδί με μια άλλη γυναίκα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί στο παρελθόν στην Κάτια Νικολαΐδου, η οποία είχε πετάξει αιχμές εναντίον του και ήταν κόλαφος.

«Εγώ έδωσα μια συνέντευξη, είπα ακριβώς τα εξής λόγια: «Η γυναίκα μου έφυγε από το σπίτι και πήρε και το παιδί μου. Μένει σε άλλο διαμέρισμα, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ;» για να βγει λίγο με χιούμορ μια πραγματικά στενάχωρη για μένα κατάσταση. Αυτό αναπαρήχθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο «Με παράτησε η γυναίκα μου και μου πήρε και το παιδί» που δείχνει άλλη πλευρά, κλάψα, δράμα και τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν το έκανα, άσχετα τι περνάω μέσα μου, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, σπεύσανε με τόση στενοκαρδία και μικροψυχία κάποιοι καλοθελητές να κάνουν και σχόλια τύπου «ναι καλά του έκανε, γιατί κι αυτός τότε…» είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης, ενώ όσον αφορά στην Κάτια Νικολαΐδου ανέφερε:

«Είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα, ας το κάνει. Εγώ και να μην συμφωνώ σέβομαι και την άλλη πλευρά γιατί στο κάτω κάτω δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και με την νυν εν διαστάσει σύζυγο μου, εγώ δεν ήθελα να χωρίσω, εκείνη πήρε την απόφαση. Είμαι του ρητού, ειδικά στον έρωτα, γιατί αυτά όλα ερωτικά ζητήματα είναι στο τέλος τέλος, ότι «it takes two to tango», ότι «θέλει δύο για να χορέψεις τανγκο», όταν ο ένας από τους δύο δεν θέλει, τελειώνει εκεί η υπόθεση, εννοώ όσον αφορά την διεκδίκηση. Η στεναχώρια του καθένα μένει και εγώ είμαι για πάρα πολλά πράγματα στεναχωρημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά.»

«Πύρινος όλεθρος» στη Ροδόπη: «Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί» καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Λεωφορείο με πυροσβέστες περνά μέσα από τις φλόγες