«Με πλήρωσε εκπομπή για να πω ψέματα για την Κιβωτό. Αγαπώ τον π. Αντώνιο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ»

Για δηλώσεις που είχε κάνει μιλά ο Ελλάδιος που είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό και είχε πει ότι οι δομές της Κιβωτού του Κόσμου ήταν κακοποιητικές.

Δείτε το βίντεο:

Τι είχε πει τότε

Ο Ελλάδιος υπήρξε πρώην τρόφιμος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου. Στην δομή ο Ελλάδιος μπήκε αβάφτιστος και εκεί ο πατέρας Αντώνιος τον βάφτισε.

Βέβαια, ο Ελλάδιος πριν μπει στην δομή της «Κιβωτού» είχε όνομα και ήταν ”Στέφανος”.

«Με εισαγγελική εντολή είχα μπει στην Κιβωτό. Στην αρχή όλα ήταν πολύ καλά. Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία».

Ο Ελλάδιος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι δύο φορές τον είχαν χτυπήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του στην δομή.

Στο διαμέρισμα της Πιπίνου στην Αθήνα αποκάλυψε: «Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν τον πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένεια του».

Σοκάρει με την περιγραφή του ο Ελλάδιος: «Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα. Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6. Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση. Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Ο Ελλάδιος καθώς εργαζόταν στις αποθήκες έχει εικόνα και για τα ρούχα που πήγαινε ο κόσμος στην δομή και του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Σχετικά με την διακίνηση χρήματος μέσα στην δομή ο πρώην τρόφιμος ανέφερε: «Η Κιβωτός μάζευε και 10 χιλιάδες ευρώ τις Κυριακές από τις δωρεές».

Αναφορικά με τα δίδυμα, που είχαν υιοθετήσει η Σταματία Γεωργαντή με τον πατέρα Αντώνιο αποκάλυψε: «Κάποια παιδιά τα είχαν πιο ψηλά από εμάς, όπως τα δίδυμα. Τα δίδυμα φορούσαν παπούτσια 200 ευρώ και τα υπόλοιπα παιδιά της Κιβωτού φορούσαν από την αποθήκη».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν στην 3η θέση με τις μιλφάpες παγκοσμίως στο Ίντερνετ»

Emilia Vodos: Η κατοικία στη νότια Γαλλία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό