Προκλητικός ο Άδωνις «Αν ψήφιζα στις Σέρρες, θα ψήφιζα τον Κώστα Καραμανλή, δεν φταίει αυτός»

Συνέντευξη  στην Ράνια Τζίμα έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως πάντα με τις δηλώσεις του προκάλεσε σούσουρο!

Οι δηλώσεις για τα Τέμπη

Εκεί όμως που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν όταν έκανε αναφορά στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, συνυπεύθυνο για την τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας: «Αν ψήφιζα στις Σέρρες, θα ψήφιζα τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή. Έχει κάνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Δεν έφταιγε όμως για το δυστύχημα»!

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα χάσει τις εκλογές την Κυριακή, «γιατί δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με ζητήματα γύρω από την πολιτική ουσία των ζητημάτων. Κάθε χρόνο, οι επενδύσεις ανεβαίνουν επί Μητσοτάκη, Άδωνι και Παπαθανάση. Το Ελληνικό προχωράει. Πάμε άριστα ως προς τις επενδύσεις. Το επιβεβαιώνουν και ξένα δημοσιεύματα. Αυτά τα ζητήματα ενδιαφέρουν τους Έλληνες. Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για αυτά τα ζητήματα που αναδεικνύει ο Σύριζα και που δεν άπτονται της ουσίας της πολιτικής αντιπαράθεσης. Οι αριστεροί θέλουν την απλή αναλογική, ομνύουν στην απλή αναλογική, αλλά δεν συνεργάζονται όταν έχουμε απλή αναλογική».

“Αυτή είναι η τελευταία του επιθυμία”: Απαρηγόρητος ο γιος του σπουδαίου Γιάννη Βογιατζή, αποκαλύπτει τα πάντα για τον πατέρα του

«Βρέθηκε κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες»: Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για τη μάχη του με τον καρκίνο