«Ραγίζει καρδιές» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα του Θανάση Αντετοκούμπο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι Έλληνες τις δραματικές εξελίξεις γύρω από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Με τη σειρά του το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες έστειλε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέσα από τα social media, συγκινημένος από την τραγωδία, που χτύπησε τη χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δείχνουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για τη χώρα όπου μεγάλωσαν, προβαίνοντας συχνά σε πράξεις που αγγίζουν το κοινωνικό σύνολο.

Σήμερα, λοιπόν, ημέρα που η Ελλάδα ζει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελευταίων ετών, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση για να δείξει τα δικά του συναισθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη ποτέ δεν θα σπάσουν.

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Σπύρο Μπιμπίλα: Είπε με λίγες λέξεις αυτά που σκεφτόμαστε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε: Πέθανε ο 20χρονος που είχε πάθει ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο