«Θα σας κάψω όλους»: Σκηνές τρόμου σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο – Άνδρας τριγυρνούσε με μπιτόνι βενζίνης στους διαδρόμους

Το απόλυτο θρίλερ, προκλήθηκε σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο, απειλώντας τους γιατρούς.

Άνδρας οργίαζε και φώναζε πως θα βάλει φωτιά στο νοσοκομείο

Ο άνδρας νωρίτερα είχε εξεταστεί από ιατρούς, όμως εισέβαλε στη πτέρυγα των επειγόντων με μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο στο κτήριο του Γενικού νοσοκομείου Κορίνθου, εκτοξεύοντας απειλές κατά των γιατρών, υποστηρίζοντας πως θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει.

Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι βενζίνης, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Στην παρουσία των αστυνομικών, ο δράστης άφησε το μπιτόνι και το καπνογόνο και τράπηκε σε φυγή. Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να του περνούν χειροπέδες.

Το μπιτόνι της βενζίνης και το καπνογόνο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πάγωσαν όταν έμαθαν τα μαντάτα: Νεκρός ξαφνικά ο επιχειρηματίας Σωτήρης Λαπιώτης

Νύχτα αγωνίας στην Αλεξανδρούπολη: Κάηκαν σπίτια και εκκλησίες, μεγάλες καταστροφές, 8 πυροσβέστες στο νοσοκομείο