«Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο, ζητάμε βοήθεια»: Σε απελπιστική κατάσταση άνεργη μητέρα με την κακοκαιρία Daniel στον Βόλο

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στη Μαγνησία αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, την οποία πλήττουν από το βράδυ της Δευτέρας σφοδρές καταιγίδες.

Σε απόγνωση

Ο Βόλος έχει σφυροκοπηθεί από μπουρίνι, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης. Μία από τους κατοίκους βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και ανέφερε ταραγμένη:

«Είμαστε σε μία κατάσταση που βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, το νερό είναι πάνω από ένα μέτρο και είμαστε σε κεντρικότατη συνοικία κάτω από τα ΚΤΕΛ. Σε μία απόγνωση από τις 6 το πρωί. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς! Ζητάμε βοήθεια! Σε αυτήν τη χώρα πρέπει να καιγόμαστε ή να πνιγόμαστε; Πού είναι κάποιος; Είμαι σε απελπιστική θέση. Είμαι άνεργη. Πώς θα γίνουν όλα αυτά;

Το παιδί μου είναι στον δρόμο και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Όλη η συνοικία είναι πλημμυρισμένη και φωνάζουμε από τα παράθυρα. Συγγνώμη για την ταραχή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω κάπως διαφορετικά.»

Στάζουν τα ταβάνια στο Νοσοκομείο Βόλου: Πλημμύρισε η πτέρυγα για χημειοθεραπείες

«Δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα»: Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες 36 ώρες