Χόρεψε με την καρδιά της: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη «έριξε» ζεμπεκιές για τα μάτια του αγαπημένου της και αποθεώθηκε

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για άλλη μία φορά βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ζεϊμπέκικο της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, διασκέδασαν σε μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου και απόλαυσαν το γεύμα τους, ενώ δεν δίστασαν να χορέψουν και στους ρυθμούς της ζωντανής μουσικής.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την τραγουδίστρια και ηθοποιό ντυμένη στα χρυσά, να έχει σηκωθεί όρθια και να χορεύει ζεϊμπέκικο στο κέντρο του μαγαζιού, μπροστά από την ορχήστρα.

Όταν ολοκλήρωσε τον χορό της, καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μεζεδοπωλείου. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Ζωζώ Σαπουντζάκη φαίνεται πως όχι μόνο χόρεψε, αλλά τραγούδησε κιόλας, αφού της έδωσαν το μικρόφωνο.

Βίντεο και φωτογραφίες με το ζεϊμπέκικο της Ζωζώς Σαπουτζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη απαθανατίστηκε σε μεζεδοπωλείο με τον σύντροφό της

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον επί 25 χρόνια σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι ένθερμος θαυμαστής της τραγουδίστριας και ηθοποιού και τη γνώρισε εξαιτίας ενός… ατυχήματος.

Όπως αφηγήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της πριν από χρόνια, επιστρέφοντας στην Κινέτα, μετά από δουλειά, αφαιρέθηκε στο τιμόνι λόγω κούρασης και είχε ένα ατύχημα. Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρίας, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

What do you think?

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σ.3.ξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να καούν στην κόλαση…» – Εκτός ελέγχου το μοντέλο