«Εδώ την πέταξε»: Πάγωσαν οι αστυνομικοί με τις πιτζάμες της μικρής Μαντλίν, η φώτο που βγήκε στη δημοσιότητα

Μαντλίν Μακάν: Η εξαφάνιση της μικρούλας που έχει απασχολήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη την κοινή γνώμη και τις Αρχές.

Η νέα έρευνα

Ειδικότερα, η πορτογαλική αστυνομία συνεργάζεται με τις γερμανικές Αρχές και εισαγγελία, προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία, μετά από αξιόπιστες πηγές, που φωτογραφίζουν την ευρύτερη περιοχή ως πιθανή να έχουν αφεθεί ίχνη ρούχων της 4χρονης τότε Βρετανίδας.

«Ερευνούμε στην Πορτογαλία στη βάση κάποιων αξιόπιστων πληροφοριών. Δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί ψάχνουμε εκεί ακόμα, αλλά ελπίζουμε να βρούμε κάτι. Αυτό πρέπει να μείνει το μυστικό μας προς το παρόν», υπογράμμισε ο επικεφαλής εισαγγελέας της έρευνας των γερμανικών Αρχών, Κρίστιαν Βόλτερ.

Θρίλερ με τα πιτζαμάκια της μικρής

Πηγές από την Daily Mail κάνουν λόγο ότι στο επίκεντρο των ερευνών έχουν μπει οι πιτζάμες που φορούσε εκείνη την ημέρα του 2007 η Μαντλίν ΜακΚάν, όταν εξαφανίστηκε από το θέρετρο, στο οποίο παραθέριζε με τους γονείς της, στην Πορτογαλία.

Οι πιτζάμες, που ερευνούν σε συνεργασία Βρετανοί, Πορτογάλοι και Γερμανοί ειδικοί, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω μιας φωτογραφίας αντίγραφου των ρούχων της μικρής Μαντλίν, με σκοπό να βρεθεί ένα ίχνος, ένα κομμάτι υφάσματός τους, ένα κουρέλι, οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο που μπορεί να ταυτοποιηθεί ως μέρος των ρούχων που φορούσε η τετράχρονη.

Συνεπώς, η περιοχή «χτενίζεται» κι στις έρευνες χρησιμοποιείται μία βάρκα, καθώς δύτες αναζητούν στοιχεία στην τεχνητή λίμνη, ενώ σχεδόν 30 αστυνομικοί είναι στην περιοχή εφοδιασμένοι με τσουγκράνες και τσάπες, εκ των οποίων δώδεκα είχαν μαζί τους εκπαιδευμένους σκύλους.

Δείτε την εικόνα

Μιλάει για τη σχέση της με τον Νίνο η Ζόζεφιν

«Τέσσερις ενέσεις τη μέρα, φαρμακευτική αγωγή, λήψη ορμονών»: Συγκλονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γολγοθά της