Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές της: «Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα.»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις πλαστικές της που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Τηλεάστυ» όταν ακόμη ήταν καστανή. Από τότε οι αλλαγές στην εμφάνισή της ήταν πολλές και η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει προχωρήσει και σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

«Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Τα τελευταία δύο χρόνια τα αφήνω να ηρεμούν να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου» είχε αποκαλύψει πέρυσι η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το ιαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», είχε παραδεχθεί επίσης σε συνέντευξή της.

 

olagiatingunaika.gr

Τα προφίλ στα social με τις αθλήτριες: Αυτός είναι ο 44χρονος βιαστής Ταε Κβον Ντο που κανείς δεν λέει το όνομα του

Και το Ντουμπάι τίμησε την 25η Μαρτίου: Στα γαλανόλευκα ο πιο ψηλός ουρανοξύστης του κόσμου