Νεκρός 20χρονος στη Λάρισα – Καλλιακμάνης: «Μπλέχτηκε το χέρι του αστυνομικού στα σύρματα και πυροβόλησε»

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ανατολικής Αττικής σημείωσε πως, «εδώ κάτι έγινε, εγώ θα πω ότι η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη πιστεύω ότι μαζί με την αυτοψία ,θα δείξουν τι έγινε.

Τι ανέφερε για το συμβάν

Η αυτοψία θα δείξει από πού βλήθηκε το βλήμα, για το θάνατο του νεαρού για τον οποίο έχουν συντριβεί όλοι οι αστυνομικοί».

Δίνοντας μια εκδοχή για τα αίτια του πυροβολισμού που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου είπε πως, «ο αστυνομικός προσπαθούσε να περάσει από μία μάνδρα και στην προσπάθειά του να περάσει, επειδή υπήρχαν σύρματα, μπλέχτηκε το χέρι του και πυροβόλησε γι’ αυτό και πυροβόλησε μόνο μία φορά».

Τόνισε πως, «ήταν ατύχημα», απευθύνοντας έκκληση, «να μην το συνδέουμε με αστυνομική βία» και σημείωσε πως, πρόκειται για «εντελώς διαφορετικό περιστατικό από τη Γαλλία».

«Ο αστυνομικός είναι υποχρεωμένος να κρατάει όπλο όταν καταδιώκει κάποιον», εξήγησε για το γεγονός ότι ο αστυνομικός κρατούσε το όπλο στα χέρια του.

Δείτε το video

Τον κοιτάζει και λιώνει: Η Ελένη Δήμου ζει τον έρωτα στα 64 της, ο άντρας της ζωής της και τα 36 χρόνια γάμου

Ας προσευχηθούμε για να ένα θαύμα: Θρήνος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμα Τουλάτου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το μωρό της