Νικολέττα Ράλλη: H φώτο του συντρόφου της με την κόρη τους

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στο Instagram και το κοινό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνά τις 300 χιλιάδες. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιμγιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις, εμπειρίες, συμβουλές και αυτό που φυσικά δεν λείπει από τις περισσότερες είναι το χιούμορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli)

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και με την κόρη της, Σοφία η οποία παρότι δεν είναι καν τριών ετών ακόμα, κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

Σπάνιες είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Νικολέττα Ράλλη με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και έδεσαν από την πρώτη στιγμή.

«Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι επιχειρηματίας και τον έχουμε δει ελάχιστες φορές στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας. Μία από αυτές ήταν στα γενέθλιά του τον περασμένο Φλεβάρη.

«Happy Birthday Μάικολ» είχε γράψει σύντομα και περιεκτικά κάτω από την κοινή τους φωτογραφία.

Κατέρρευσε η γυναίκα του Φιλιππίδη:”Ελάτε δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες απ’έξω”

Αντί για γάμος, φονικό: Ο πρώην της νύφης έστειλε εκρηκτικά στο γάμο και σκοτώθηκε ο γαμπρός κι ο αδελφός του