Κατέρρευσε η γυναίκα του Φιλιππίδη:”Ελάτε δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες απ’έξω”

Πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είχε ένα περιστατικό με τηλεοπτικό συνεργείο που πήγε στην πολυκατοικία του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένει πλέον με την σύζυγό του και δεν την άφηναν να μπει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο ηθοποιός κατοικεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση καθώς και ότι δίνει το παρών στο τμήμα από την πρώτη έως την πέμπτη μέρα κάθε μήνα, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για δύο απόπειρες βιασμού.

Το περιστατικό με τις κάμερες

Κατά τις ίδιες πηγές, τελευταία φορά που επισκέφθηκε το τμήμα ήταν στις 2 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου τηλεφώνησε στο 100 λέγοντας: “Σας παρακαλώ πολύ, ελάτε δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες απ’έξω”. Στο σημείο έφτασε περιπολικό, το οποίο έκανε και συστάσεις στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Υπενθυμίζεται ότι κάμερες εστάλησαν έξω από το σπίτι του ηθοποιού από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον δικηγόρο του καλλιτέχνη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο να δηλώνει ότι η ρεπόρτερ χτυπούσε τα κουδούνια προκειμένου να μάθει σε ποιο διαμέρισμα μένει ο πελάτης του, ο οποίος προτίθεται να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά της γνωστής παρουσιάστριας.

Η δεύτερη δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδου, Κική Μπακιρτζίδου έκανε λόγο στο “Πρωινό” για “επίμονη καταδίωξη και παρακολούθηση του ιδιωτικού βίου της οικογένειας”, η οποία αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Θα σπάσει την σιωπή του ο Φιλιππίδης

Η συνήγορος επιβεβαίωσε ότι η Ελπίδα Νίνου κάλεσε τις Αρχές και πρόσθεσε ότι “ο ιδιωτικός βίος ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι στην ομηρεία κάθε τηλεοπτικής εκπομπής”.

Σημείωσε και εκείνη με τη σειρά της ότι ο εντολέας της θα κινηθεί δικαστικά “όχι μόνο εναντίον της συγκεκριμένης εκπομπής και των συγκεκριμένων δημοσιογράφων αλλά και σε όποιον άλλον επαναλάβει μια παρόμοια συμπεριφορά”.

Αποκάλυψε δε ότι πολύ σύντομα, ο ηθοποιός θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει δημόσια, και την ίδια ώρα άφησε αιχμές κατά του ρεπορτάζ που – όπως υποστήριξε η δικηγόρος – άφηνε υπονοούμενα για μη τήρηση των περιοριστικών όρων από τον Πέτρο Φιλιππίδη σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας.

Μα πως ζούσαμε τότε… Αφιερωμένο στις γενιές της αλάνας

Νικολέττα Ράλλη: H φώτο του συντρόφου της με την κόρη τους