Ζήταγε το πανάκι της Ίριδας: Όλα τούμπα στην δίκη της Πισπιρίγκου – Το σύνδρομο Μινχάουζεν και η ανατρεπτική μαρτυρία

Προβληματισμό προκαλεί το κίνητρο πίσω από το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να πάρει πίσω το πανάκι της Ίριδας. Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει στην κατάθεσή του στο πανάκι της Ίριδας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να το θέλει πίσω για συναισθηματικούς λόγους.

Στην κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, στις 10/10/2022 ανατρέπει τον παραπάνω ισχυρισμό. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε στην κατάθεσή της τι ισχυρίστηκε η αδερφή της σχετικά με το αίτημά της να πάρει πίσω το πανάκι του βρέφους.

Υπόθεση Πάτρας: Οι νέες αποκαλύψεις

«Τότε δεν μου το είχε πει. Τώρα, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα και το άκουσα και εγώ, τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είχε ακούσει να συζητάνε κάτι ο κ. Ηλιάδης και η κ. Τσιόλα και φοβήθηκε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο στο πανάκι.

Επειδή ο κ. Ηλιάδης την είχε παραπέμψει σε ψυχίατρο και πίστευε η Ρούλα ότι είχε εμμονή μαζί της, που πράγματι είχε, όπως πίστευε και ο Μάνος, πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Εκείνο που πιθανολογείται είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν εις βάρος της υποψίες για τους θανάτους των παιδιών και έκρινε πως ο πρώτος στόχος για να μην ενοχοποιηθεί ήταν να ζητήσει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ του Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται νέο επιστημονικό δεδομένο, με τους γιατρούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Την ώρα που οι γιατροί από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταθέτουν τα όσα έζησαν τον Απρίλιο του 2021 με την αιφνίδια ανακοπή της Τζωρτζίνας, στο μικροσκόπιο μπαίνει και πάλι εκείνη η τεταμένη περίοδος για την οικογένεια Δασκαλάκη.

Mέσα σε 3 εβδομάδες κλήθηκαν να διαχειριστούν έναν θάνατο βρέφους, μια απόπειρα αυτοκτονίας, ένα διαζύγιο και μια ανακοπή της πρωτότοκης κόρης τους που την άφησε τετραπληγική.

Ο Μάνος ξαναγύρισε αλλά έφυγε και πάλι λίγες μέρες μετά. Ομοίως θα πράξει και η κατηγορούμενη με το μοναδικό εν ζωή παιδί τους.

Survivor Spoiler 23-2: Αυτοί είναι ήδη φαβορί για την τελική 4άδα

Μεγάλες χαρές για τη Μαρία Μπεκατώρου: Η ανακοίνωση του Ρέμου από το μικρόφωνο, που τους έκανε να χαμογελάσουν