“Οφείλω να το πω δημόσια”: Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα κόμματα

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου της με το Star. Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Αρχικά για τα γενέθλια της είπε: “Σταμάτησα στα 49, από εκεί και πέρα έπαψα να μετράω αλλά είμαι 53. Το δώρο από το STAR ήρθε εκατέρωθεν και η αλήθεια είναι μία. Πως όσο μεγαλώνω, παραμένω ένα μικρό παιδί και θέλω η ‘’οικογένεια’’ μου να μου δείχνει αγάπη και να μην με θωρεί δεδομένη. Η σχέση οικογένειας είναι αυτή που με κράτησε στο STAR, κάθε χρόνο αυτό είναι που με κρατάει. Αν πάψει να υπάρχει η σχέση οικογένειας ανάμεσα σε έμενα και το STAR, θα αποχωρήσω χωρίς να πω το παραμικρό. Θα αποχωρούσα από την τηλεόραση αν έπρεπε να υπηρετήσω μία εκπομπή που δεν με εκφράζει”.

“Οφείλω να το πω δημόσια”: Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα κόμματα

Για τον Αλέξη Γεωργούλη είπε: “Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα πρόσωπο, που όσο καιρό είμαι μπροστά στις κάμερες, δεν έχω ακούσει το παραμικρό γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια και οφείλω να το πω δημόσια. Από την άλλη πλευρά υπάρχει η αλήθεια αυτής της γυναίκας που όπως φαίνεται έχει περιγράψει μέσα από γνωματεύσεις και ιατροδικαστικά έγγραφα. Βλέπω ένα έντονο πολιτικό παιχνίδι που κάθε κόμμα προσπαθεί να το βάλει στο δικό του ‘’όχημα’’ και να προχωρήσει με αυτό. Μπροστά σε τέτοια γεγονότα δεν ταιριάζει να εκμεταλλεύεται κάποιο κόμμα τις αλήθειες της κάθε γυναίκας”.

Όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Τέλος για τη Βίκυ Καγιά, είπε: “Την επόμενη τηλεοπτική χρονιά την βλέπω χειρότερη από τη φετινή γιατί τα προγράμματα είναι πολλά και οι συνάδελφοι αξιόλογοι. Η Βίκυ Καγιά υπηρετούσε με μεγάλο σθένος το πρότζεκτ που της ανέθεσε το STAR. Έχω πει πολλές φορές πως την θεωρώ πολύ δυνατή σε αυτό που κάνει και νομίζω πως αξιόλογοι άνθρωποι σαν την Βίκυ πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους. Από εκεί και πέρα, και οι δύο πλευρές έχουν το δίκιο τους σε ό,τι αφορά τη λύση της συνεργασίας”.

Ξημέρωσε μαύρη μέρα στην Ελλάδα:ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Νεκρός 19χρονος, έξι τραυματίες-Σοκαριστικές εικόνες

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Στα γενέθλια του εγγονού της πήγαινε η 54χρονη που σκοτώθηκε στo τροχαίο της Πιερίας