Συγκινητικές στιγμές: Μητέρα θήλαζε κάτω απ’τα συντρίμμια το μωρό της για να το κρατήσει ζωντανό & τελικά τα κατάφερε

Θηλάζουσα μητέρα έδινε γάλα στο μωρό της, κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας, η οποία έπεσε από το φονικό σεισμό και το κράτησε ζωντανό 55 ώρες.

Ειδικότερα, οι διασώστες άκουσαν έναν ήχο από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας Yenişehir, στη λεωφόρο Government Boulevard, στην πόλη Kahramanmaraş, οπότε άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος, όπως αναφέρει το Anadolou.

Έτσι, έφτασαν στην 1,5 έτους Masal και τη μητέρα της Yeliz Kıraççakalı, με αποτέλεσμα να ανασύρουν το κοριτσάκι από τα ερείπια, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες.

Η θηλάζουσα μητέρα θήλαζε το μωρό της κάτω από τα ερείπια

• TSK arama kurtarma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, enkazda dinleme yaptı
• Enkazdan ses alan ekipler, tünel açtı
• Baba, büyük mutluluk yaşadı

Kahramanmaraş’ta 1,5 yaşındaki Masal depremden 55 saat sonra enkazdan çıkarıldı https://t.co/gPrx41lbDl pic.twitter.com/rq2vecPj70

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) February 8, 2023

Ο πατέρας του μωρού, Ömer Kıraççakalı, ο οποίος κατάφερε και βγήκε μόνος του κάτω από τα ερείπια την ημέρα του σεισμού, επανενώθηκε με το μωρό του ύστερα από 55 ώρες αγωνίας.

Προσπάθεια απεγκλωβισμού της θηλάζουσας μητέρας

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να καταβάλουν προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό της μητέρας 23χρονης Yeliz Kıraççakalı, η οποία δήλωσε ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντας το.

Θρήνος για τον λογοτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο κορυφαίος νεοελληνιστής Μάριο Βίτι

Τώρα και ερωτικά ραβασάκια: Τα μηνύματα που διάβασε ο Κούγιας στον Μάνο Δασκαλάκη στη δίκη Πισπιρίγκου