Τέσσερα παιδιά χάνουν τον πατέρα τους: Σπαραγμός για τον 44χρονο αστυνομικό που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας

Σε μια τραγική εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το πρωί ένα τροχαίο δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 44χρονου αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας με την υπηρεσιακή του μοτοσυκλέτα.

Η συντριβή αυτής της μοιραίας στιγμής έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς, τους φίλους, και τους συναδέλφους του αστυνομικού, οι οποίοι προσπαθούν ακόμα να επεξεργαστούν αυτό το τραγικό ατύχημα.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών:

Ο αδικοχαμένος αστυνομικός δεν ήταν μόνο ένας αστυνομικός. Ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας με τέσσερα ανήλικα παιδιά αλλά και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Το δυστύχημα συνέβη κατά τις 08:50, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε με την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του αστυνομικού. Αν και δεν ανέπτυξαν υψηλή ταχύτητα, η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τον αστυνομικό, καθώς χτύπησε σοβαρά την κολώνα με το κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.Η συγκλονιστική είδηση έχει πλήξει βαθιά την Ημαθία και έχει βυθίσει στον πένθος την οικογένεια του αστυνομικού, προβάλλοντας τις ανησυχίες για την σύζυγο και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά που άφησε πίσω του.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Τραγωδία στα Χανιά: Τον σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική και πέθανε από ανακοπή

Δεν το πιστεύει κανείς: Νεκρός “μπαμ & κάτω” ο αγαπητός Κώστας Βενέτης μέσα στην επιχείρησή του, θρήνος στο Ηράκλειο