Υπάρχει ελπίδα: Αποσωληνώθηκε η εθελόντρια που δαγκώθηκε από οχιά-Οι πρώτες εξελίξεις

Τα κατάφερε η εθελόντρια που της επιτέθηκε οχιά και η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση!

Τα πρώτα θετικά δείγματα

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί όπου βρισκόταν διασωληνωμένη επί μία εβδομάδα, η εθελόντρια που δέχθηκα δάγκωμα οχιάς και κινδύνευσε η ζωή της.

Η 43χρονη αποσωληνώθηκε το πρωί της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Είναι σε αυτόματη αναπνοή

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε σχολικό συγκρότημα στην οδό Γιαννιτσών, όταν επιστάτης εντόπισε ένα φίδι στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου.

Κατευθείαν έγινε κλήση στην πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της έδωσε το τηλέφωνο δύο ερπετολόγων και στο σημείο έφτασε πρώτη η εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή», η οποία έπιασε με γάντι το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο, αυτό τη δάγκωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, ελάχιστα λεπτά μετά το δάγκωμα που δέχθηκε από το δηλητηριώδες φίδι, υπέστη αναφυλακτικό σοκ και διασωληνωθηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, αφού η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Θρήνος για όλους τους Στρατιωτικούς: Πέθανε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος-Αφήνει πίσω τη γυναίκα και τις κόρες του

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση του διαζύγιού της από τον Μάνο Δασκαλάκη