«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου»: Θλιβερή δήλωση από τη μάνα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

Η πρώτη δήλωση της μητέρας της14χρονης έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η μαστροπεία της κόρης της

Με «εγκέφαλο» τον 28χρονο αλλοδαπό «Ταχίρ», ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα για να την εκδίδει σε διεστραμμένους παιδόφιλους, το κορίτσι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια την απόλυτη φρίκη και κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί να μάθει τι συνέβαινε με την ανήλικη.

Το 14χρονο κορίτσι και η 16χρονη αδερφή της φιλοξενούνταν στο ίδρυμα εδώ και τρία χρόνια, καθώς το οικογενειακό τους περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τα άλλα δύο αδέρφια τους φιλοξενούνται σε άλλη δομή.

Η μητέρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ότι η ίδια δεν ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν. «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω» δήλωσε η μητέρα στην εκπομπή και εξήγησε ότι η ίδια είναι άνεργη και δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει. «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω» είπε στην εκπομπή.

Τα παιδιά μου κινδύνευαν

Παράλληλα, η ίδια κατήγγειλε ότι γνώριζε πώς τα παιδιά της κινδύνευαν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, αφού μπαινοέβγαιναν ό,τι ώρα ήθελαν χωρίς να τα ελέγχει κανένας. Όπως είπε η μητέρα, σε προσπάθειες της να επικοινωνήσει με τα παιδιά της, οι υπεύθυνοι του ιδρύματος δεν την έλεγαν που βρίσκονταν και πόσο καιρό έλειπαν.

«Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές. Δε με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα. Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου» ανέφερε η μητέρα.

Θεά του στυλ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίμετρα τα πόδια της με το παντελόνι που επέλεξε

Ερχόμαστε δυνατά: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα “ΠΑΤΡΙΔΑ” -Η επίσημη ανακοίνωση και το βίντεο της