Ο Σάκης Ρουβάς για τη Κάτια Ζυγούλη και το χαστούκι: «Κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου πολύ πριν το διαφημιστικό»

Σάκης Ρούβας: Η αποκάλυψη για τον έγγαμο βίο με τη Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον λογαριασμό στο Tik Tok αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την σχέση του και για τον γάμο τους.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο TikTok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή.

@sakisrouvas Couple questions time…#fy #fyp #viral #trending #couple #challenges #foryoupage ♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen • San Francisco

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά και η γνωριμία με τη Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει στο After Dark και, ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια, αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε ένα διαφημιστικό για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το 2004.

Ο Σάκης Ρουβάς για τη Κάτια Ζυγούλη και το χαστούκι: «Κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου πολύ πριν το διαφημιστικό»

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι δυο τους έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής του από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό, αλλά χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Αποφάσισαν να μιλήσουν για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Καταπέλτης ο Θοδωρής Ελευθεριάδης: «Η μαμά μου δεν έγινε θυσία, δολοφονήθηκε»