Συγκίνησε ο Ατζούν στο Survivor: «Ευχαριστούμε Έλληνες για το μεγαλείο σας»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζάλι, θέλησε να ευχαριστήσει την Ελλάδα για τη προσφορά βοήθειας στη Τουρκία μετά τους σεισμούς.

«Όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος παραγωγός.

Ο αριθμός των νεκρών από τους δύο διαδοχικούς ισχυρότατους σεισμούς, που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία, έχουν ξεπεράσει τους 30.000 ενώ η απόγνωση μεγαλώνει για τους ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ερείπια και χαλάσματα.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί, είπε το δικό του ευχαριστώ στην ελληνική βοήθεια μετά τους φονικούς σεισμούς που χτύπησαν τη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης και κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το ριαλιτι επιβίωσης ο Τούρκος παραγωγός εμφανίστηκε στην οθόνη λέγοντας:

«Καλησπέρα σας. Όπως γνωρίζετε, έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής», είπε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και συνέχισε: «Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξη τους. Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα, ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς και αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές αυτό στην Τουρκία».

Το ευχαριστώ του Ατζούν στο Survivor

«Τώρα, όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μας. Όπως λέω πάντα, είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες, και όπως είπαν και οι υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου, θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό πάρα πολύ. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους», κατέληξε ο Τούρκος Παραγωγός.

Μαθητής στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου επισκευάζει θρανία στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του

Κλέαρχος Μαρουσάκης – Καιρός: Η πρόγνωση Τσικνοπέμπτης, το τσουχτερό κρύο που έρχεται και πού θα δούμε κακοκαιρία