Κάντε μια προσευχή για την μικρούλα: Στη ΜΕΘ το 4χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε φίδι σε νεκροταφείο

Αναστάτωση επικράτησε σε χωριό του Βόλου όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του και δάγκωσε μία μικρούλα μόλις 4 ετών.

Αναστάτωση σε ολόκληρη την πόλη

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (27/6) όταν η γιαγιά πήγε στο νεκροταφείο χωριού του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο μαζί με την εγγονή της και εκεί την τσίμπησε φίδι, πιθανότατα οχιά.
Όσο η γιαγιά έκανε δουλειές, η μικρούλα περιφερόταν στο νεκροταφείο. Κάποια στιγμή έτρεξε να πάρει το φαράσι, που της ζήτησε η γιαγιά της και εκείνη την ώρα πετάχτηκε μέσα από τα χόρτα ένα φίδι και δάγκωσε τη μικρή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο χθες δαγκώθηκε στο χέρι από φίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η διακομιδή του κοριτσιού έγινε στις 4 τα ξημερώματα από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Το κοριτσάκι εισήχθη για προληπτικούς λόγους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του “Ιπποκρατείου”, καθώς κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τυχόν επιδείνωση της υγείας του παιδιού.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, το κοριτσάκι είναι αιμοδυναμικά σταθερό.

Το φίδι, που σύμφωνα με το magnisianews.gr πιθανότατα ήταν οχιά, δάγκωσε το κοριτσάκι χθες το απόγευμα σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο, όταν και ενώ βρισκόταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του χωριού. Όταν πήγε να πιάσει το φαράσι, το φίδι βγήκε μέσα από τα χόρτα και της κατάφερε ένα τσίμπημα στο χέρι.

Έχασε τα μετάλλιά του μετά από σκάνδαλο ντόπινγκ: Αυτοκτόνησε γνωστός αθλητής της άρσης βαρών

Βρήκαν το παιδί νεκρό 10 μέρες μετά: Μητέρα άφησε μόνη τη 16 μηνών κόρη της για να πάει διακοπές