Μετακομίζει στο ενοίκιο: Μαύρη μέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έχασε την παραμυθένια μεζονέτα του με την πισίνα για τόσο μικρό ποσό

Σε ποινή φυλάκισης 8 ετών κατά συγχώνευση με αναστολή καταδίκασε το Δικαστήριο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με αναστολή είναι τελικά οι ποινές του Πέτρου Φιλιππίδη που σημαίνει ότι θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση με αναστολή είναι τελικά η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο ομόφωνα έκανε δεκτο το αίτημα η έφεση του να έχει αναστελουσα δύναμη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Αθώος ομόφωνα κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Λίγα 24ωρα μετά την δικαστική απόφαση, το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την πολυτελή βίλα του δημοφιλούς ηθοποιού και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό.

Σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής, σ δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλη τόνισε πως η εν λόγω οικία πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού έναντι 1.200.000 ευρώ, λίγο μετατραπεί σε οικονομικό βαρίδι.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως μεγάλο τμήμα του ποσού αυτού, δηλαδή 900.000 ευρώ, δόθηκε σε χρέη της οικογένειας. Χρέη όπως στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα η Νίνου είχαν αγοράσει αυτό το σπίτι το 2005 με στεγαστικό δάνειο. Τότε, μάλιστα, ο ηθοποιός είχε καταβάλει 657473 ευρώ, με τις 457.473 να είναι δάνειο, κάτι που είχε μοιραστεί δημόσια.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 η περιοχή στην οποία μετακόμισαν Νίνου και Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε μία περιοχή που είναι αρκετά πιο οικονομική και μπορεί να υποστηρίξει το ενοίκιο του σπιτιού, εφόσον δεν έχει πλέον ούτε εισόδημα και δεν μπορεί να πουλήσει κάποιο από τα περιουσιακά του στοιχεία

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είχα πάντα τον πιο ωραίο γkόμενο του σχολείου»

Survivor All Star Spoiler 10/02: Σάλος στον Αγιο Δομίνικο! Παίκτες τρώνε στη ζούγκλα